ΚΥΠΡΟΣ: 2,5 χρόνια πίσω από τα σίδερα - Του έδωσε γροθιά επειδή του έσπασε τα γυαλιά που ήταν δώρο της αρραβωνιαστικιάς

ΚΥΠΡΟΣ: 2,5 χρόνια πίσω από τα σίδερα - Του έδωσε γροθιά επειδή του έσπασε τα γυαλιά που ήταν δώρο της αρραβωνιαστικιάς

Για μια γροθιά που έδωσε για έναν –μάλλον- αστείο λόγο, θα αλλάξει η ζωή του…

Ο λόγος για 23χρονο Εγγλέζο, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 χρόνων επειδή έδωσε γροθιά σε ομοεθνή του. Ο τελευταίος είχε σπάσει τα γυαλιά που φορούσε ο 23χρονος και τα οποία ήταν δώρο από την αρραβωνιαστικιά του.

Η πιο πάνω ποινή επιβλήθηκε την Πέμπτη (17/10) από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Ο καβγάς είχε γίνει στην Αγία Νάπα τον περασμένο Μάιο (15/05).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, 23χρονος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε ομοεθνή του, επίσης τουρίστα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο παραπονούμενος να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αιτία της επίδικης γροθιάς ήταν η ενέργεια του παραπονούμενου να ρίξει και να σπάσει, κατά τη διάρκεια παρεξήγησης, τα γυαλιά του κατηγορουμένου, τα οποία του τα είχε κάνει δώρο η αρραβωνιαστικιά του.

Επιβάλλοντας την ποινή το κακουργιοδικείο εξέφρασε ανησυχία για τη συχνότητα με την οποία παρόμοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα ειδικά στο τουριστικό θέρετρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά τα περιστατικά σύμφωνα με το δικαστήριο, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE