Ελεύθερη προπώληση και… περιορισμένος αριθμός

Ελεύθερη προπώληση και… περιορισμένος αριθμός

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει ότι από την Παρασκευή (18/10) αρχίζει η ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων με Ανόρθωση, ωστόσο ο αριθμός είναι περιορισμένος.Αναλυτικά:

«Σε ελεύθερη προπώληση θα διατίθενται από αύριο Παρασκευή τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και θα ξεκινήσει στις 18:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων
Εκδοτήρια
– Παρασκευή: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30
– Σάββατο: 09:00 – 14:00

OnlineTicketing: https://bit.ly/2sghwHu
– Μέχρι το Σάββατο η ώρα 14:00
Οι τιμές των εισιτηρίων, όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα
Κανονικό (18+ χρόνων): €15
Μαθητικό (14-18 χρόνων): €10
Παιδικό (μέχρι 14 χρόνων): €1

Τρόποι πληρωμής
Εκδοτήρια: τοις μετρητής & με OMONOIA Wallet by sKash
Online Ticketing: με VISA & με OMONOIA Wallet by sKash

Απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου. Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίου εντός του σταδίου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ανατροπή που σημειώθηκε στην υπόθεση του σφετεριστή ελληνοκυπριακών περιουσιών Σίμον Αϊκούτ.