ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ

Με πόνους στο στήθος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου.

Μετά από παράπονο που εξέφρασε για πόνους στο στήθος, ο Λευτέρης Γεωργίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/10).

Ο κ. Γεωργίου, αναμενόταν να παρουσιαστεί το πρωί της Παρασκευής (18/10) εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της προσωποκράτησής του, όπως και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και υπάλληλός του, ωστόσο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, αναμένεται να δώσουν το «οκ» οι γιατροί για το αν θα μεταφερθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ύποπτοι, επανασυνελήφθησαν για νέα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον τους, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση με αστέγους.

Οι τρεις θεωρούνται ύποπτοι  για υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού πέραν των 35 χιλιάδων ευρώ, μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, τα οποία φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE