Έχει ΠΛΑΤΕΣ το παλικάρι! Ποιο ρόλο ΕΠΑΙΞΕ ο «Superman»…

Έχει ΠΛΑΤΕΣ το παλικάρι! Ποιο ρόλο ΕΠΑΙΞΕ ο «Superman»…

Η αλήθεια είναι πως δεν το πρόσεξα, νωρίς το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των κοράκων της 6ης αγωνιστικής του Cyprus Ληγκ. 

Ότι βρισκόταν μέσα και τ΄όνομα του παλικαριού από την Πάφο. Του Νεόφυτου Νεοφύτου, που τα είχε κάμει θάλασσα (με λάθη εναντίον και των δυο ομάδων) στο παιχνίδι της ΕΝΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

Ορίστηκε τέταρτος στο ματσάκιον του Εθνικού με τον Απόλλωνα, αύριο το βράδυ στο Δασάκι.

Είχε βγει προς τα έξω, μια-δυο μέρες μετά τον πολύκροτο αγώνα στο Παραλίμνι, ότι οι αρμόδιοι της διαιτησίας, λογάριαζαν να τον… «ξαποστείλουν» στην ανοικτή κατηγορία.

Πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν. Στην πορεία όμως, αποδείχθηκαν λανθασμένες. Ουσιαστικά τον τιμώρησαν με μόλις μια αγωνιστική!

Είναι προφανές ότι έχει πλάτες ο εν λόγω κόρακας.

Κρατάτε και μια άλλη λεπτομέρεια. Παρατηρητής του αγώνα, εκείνο το «καυτό» βραδάκι στο «Τάσος Μάρκου», ήταν ο αγαπημένος της στήλης, Μιχάλης Αργυρού.

Δεν διέρρευσε ποιο βαθμό του έβαλε. Βάσει του ότι επιστρέφει σχεδόν… αμέσως ο Νεόφυτος, αποκλείεται να του έβαλε… κάτω από τη βάση.

Π.Χ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα «ΠΙΑΣΟΥΝ» κι άλλους τα «σκάγια», αν… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE