ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση για 1kg

ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση για 1kg

Στις Κεντρικές Φυλακές για τα επόμενα οκτώ χρόνια 50χρονος από τη Λεμεσό. 

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας τον καταδίκασε σήμερα (18/10) σε ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 

Συγκεκριμένα, στις 7 Αυγούστου, 2018 μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν γύρω στις 5.45 το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε το εν λόγω πρόσωπο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, στο πάτωμα των πίσω καθισμάτων του οχήματος, εντοπίστηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού και 300 γραμμαρίων.

Ο  οδηγός του οχήματος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και βάσει Δικαστικού εντάλματος και ένα χρόνο μετά καταδικάστηκε σε φυλάκιση. 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE