X-FACTOR: Μόνο ο Θεοφάνους μπορεί – Έκανε κάτι που δεν ξαναέγινε ποτέ ανά το Παγκόσμιο – VIDEO

X-FACTOR: Μόνο ο Θεοφάνους μπορεί – Έκανε κάτι που δεν ξαναέγινε ποτέ ανά το Παγκόσμιο – VIDEO

Ο Κύπριος συνθέτης, που είναι ο μέντορας των γκρουπς, θυμίζουμε ότι έκανε κάτι πρωτόγνωρο και στα 4 Chair Challenge.

Συγκεκριμένα, αντί να διώξει κάποιο γκρουπ,  εκ των «Duo Λίμπα» και «Appartia» αποφάσισε να τους ενώσει και να συνεχίζει μαζί τους στα lives.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: X- FACTOR: Ο Θεοφάνους έκανε κάτι που δεν ξαναέγινε ποτέ στο 4 Chair Challenge – VIDEO

Εν τέλει, αυτή η φόρμουλα δεν φαίνεται να δούλεψε, γι’ αυτό ο Κύπριος συνθέτης αποφάσησε να τους διώξει και να φωνάξει πίσω τους «Απαρτία».

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραδέχεται το λάθος του και στο πρώτο live του διαγωνισμού.

«Η ανατροπή δεν έγινε για να γίνει, έγινε εξ’ ανάγκης! Είχαμε ένα συγκρότημα το οποίο το ενώσαμε με ένα άλλο! Οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, δε συμφωνούσαν στο ρεπερτόριο, δε συμφωνούσαμε μεταξύ μας! Δεν έπρεπε λοιπόν να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους που το ήθελαν» είπε ο κριτής.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE