Η κίνηση-ματ που θα είναι το καλύτερο «δώρο» σε Ουζόχο και «πράσινο» λαό

Η κίνηση-ματ που θα είναι το καλύτερο «δώρο» σε Ουζόχο και «πράσινο» λαό

Δικαιολογημένα τα έχουν με την τύχη τους οι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή και μάλιστα την ίδια μέρα.

Σε μία σεζόν μάλιστα που έχει ξεκινήσει σχεδόν ιδανικά και η «Βασίλισσα» δείχνει ικανή, όχι μόνο για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία, αλλά και για να διεκδικήσει τον τίτλο, έχοντας βρει έναν «κέρβερο» κάτω από τα δοκάρια της μετά από πολλά χρόνια… ταλαιπωριών, ατυχιών και αποτυχημένων επιλογών.

Πλέον όμως, μετά το νέο «κρούσμα» γκαντεμιάς, ο Νιγηριανός διεθνής πορτιέρο δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος στη φετινή σεζόν, εκτός κι αν προλάβει τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, από τον Απρίλιο και μετά.

Όμως, το καλύτερο «δώρο» για τον ίδιο τον Ουζόχο, αλλά και για τον κόσμο της Ομόνοιας, θα είναι η παραμονή του και τη νέα χρονιά στο «Ηλίας Πούλλος», είτε με ανανέωση του δανεισμού του από τη Λα Κορούνια που έχει τα δικαιώματα του, είτε να τον αγοράσει από την Ισπανική ομάδα και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο!

Αυτή κι αν θα είναι κίνηση-ματ, ειδικά αν γίνει στο άμεσο μέλλον, για να ανέβει εκ νέου η ψυχολογία του κόσμου, η οποία… κλονίστηκε σε σημαντικό βαθμό μετά το διπλό σοκ με Ουζόχο-Παναγή.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE