ΑΚΑΜΑΣ: Το ελικόπτερο παρέλαβε τη 40χρονη που υπέστη κάταγμα αστραγάλου σε δύσβατη περιοχή

ΑΚΑΜΑΣ: Το ελικόπτερο παρέλαβε τη 40χρονη που υπέστη κάταγμα αστραγάλου σε δύσβατη περιοχή

Νεότερη ενημέρωση (19:23): Ελικόπτερο παρέλαβε την τραυματία 40χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε σε δύσβατη περιοχή και τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τι γράψαμε προηγουμένως (19:04) - Επισκέπτρια 40 ετών από την Ολλανδία τραυματίστηκε στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (18/10) στο πλαίσιο πεζοπορίας της στην περιοχή του Ακάμα όταν κατέπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστρια 40 ετών από την Ολλανδία ενώ έκανε πεζοπορία σε δύσβατη περιοχή του Μονοπατιού Αφροδίτη στον Ακάμα,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της και κατέπεσε σε χαράδρα.


Από την πτώση της τραυματίστηκε και η ίδια τηλεφώνησε στα Επείγοντα.
Για σκοπούς ανάσυρση της έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση με την συνδρομή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας . 


Η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία και σύμφωνα με την Αστυνομία η 40χρονη υπέστη κάταγμα αστραγάλου.


Η 40χρονη βρίσκεται στην Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE