Το γύρισε ο Γκουλόν

Το γύρισε ο Γκουλόν

Φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» πέτυχε η Ομόνοια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκουλόν.

Ο ψηλόσωμος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή φτάνοντας στη φιλική νίκη.

Στα αξιοσημείωτα για την Ομόνοια η χρησιμοποίηση του Μίκαελ Ποτέ στο βασικό σχήμα. Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενρίκε και η Ομόνοια γύρισε το παιχνίδι με τα δύο γκολ του Γκουλόν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE