Έκανε… ΠΑΡΤΙ κόντρα στη Λεβερκούζεν η Άιντραχτ!

Έκανε… ΠΑΡΤΙ κόντρα στη Λεβερκούζεν η Άιντραχτ!

Εκδίκηση για την περσινή συντριβή πήρε η Άιντραχτ, η οποία έστησε… πάρτι κόντρα στην Λεβερκούζεν, επικράτησε με 3-0 και έφθασε τους 14 βαθμούς.

Εκδίκηση για την περσινή συντριβή με 6-1 από την Λεβερκούζεν πήρε η Άιντραχτ.

Η ομάδα από την Φρανκφούρτη έκανε… πάρτι κόντρα στη Μπάγερ, επικράτησε με 3-0 και έπιασε τις ομάδες στην 3η θέση που έχουν 14 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Πασιένσια, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στο 4ο λεπτό και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του με πέναλτι στο 16’.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο έτερος φορ της Άιντραχτ, Μπας Ντοστ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αναλυτικά, η 8η αγωνιστική:

Παρασκευή 18/10
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0
(4’, 16’ πέν. Πασιένσια, 80’ Ντοστ)

Σάββατο 19/10
Λειψία-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μάιντς
Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου
Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 20/10
Κολωνία-Πάντερμπορν (16:30)
Χόφενχαϊμ-Σάλκε (19:00)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Παρασκευή 25/10
Μάιντς-Κολωνία (21:30)

Σάββατο 26/10
Μπάγερν Μονάχου-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ
Φράιμπουργκ-Λειψία
Σάλκε-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Πάντερμπορν-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης (19:30)

Κυριακή 27/10
Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE