Στο Δάσος να είναι Απόλλωνας του… Σωφρόνη – Το πλάνο και το δίλημμα με Χάμπο-Γιούστε

Στο Δάσος να είναι Απόλλωνας του… Σωφρόνη – Το πλάνο και το δίλημμα με Χάμπο-Γιούστε

Να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξει ο Απόλλωνας στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας.

Θεωρητικά έχουν την ετικέτα του φαβορί οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, αλλά για να πετύχουν το στόχο τους, θα πρέπει να βγάλουν ακόμα καλύτερο χαρακτήρα κι απ’ αυτόν της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Ένα από τα… στοιχήματα του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά την επαναφορά του στον πάγκο, είναι να δει την ομάδα να αποκτά καλύτερη «χημεία» και ισορροπία στις γραμμές της. Και παράλληλα να την δει να επανακτά τη νοοτροπία και τη στόφα του διεκδικητή του τίτλου. Τα στοιχεία κάπου ξεκίνησαν να χάνονται από τον περασμένο Φεβράρη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν περιμένουμε να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ισπανού Έκτορ Γιούστε, τον οποίο πολύ πιθανό να τον αρχίσει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ, οι Ζοάο Πέδρο και Ντιέγκο Αγκίρε (χθες έγινε 29 χρόνων), θα καλύψουν τις θέσεις στα άκρα της άμυνας, δεξιά κι αριστερά, αντίστοιχα. Αν οριστικά ξεκινήσει βασικός ο Γιούστε, τότε ο Χάμπος Κυριάκου θα πάρει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ανασταλτικός χαφ θα είναι σίγουρα ο Εστεμπάν Σακέτι. Επιτελικός χαφ μάλλον θα αγωνιστεί ξανά ο Φώτης Παπουλής. Ο Σάσα Μάρκοβιτς θα είναι βασικός, αν ο Χάμπος Κυριάκου χρειαστεί να παίξει πάλι στόπερ. Στα δυο «φτερά» θα είναι δεξιά ο Γιάννης Γιαννιώτας και αριστερά ο Αντριάν Σαρδινέρο. Σέντερ φορ ο Εμίλιο Ζελάγια.

Στην λίστα απουσιών περιλαμβάνονται τα ονόματα των Φακούντο Περέϊρα, Σερζ Γκακπέ, Γιώργου Βασιλείου, Μάριου Αντωνιάδη και Πέτρου Ψύχα.

Δεν αναμένεται πολύ μεγάλη προσέλευση φίλων του Απόλλωνα, στο γήπεδο του Εθνικού. Όχι τόσο γιατί θα ξεκινήσει αργά το ματς (στις 20:00), αλλά γιατί σημαντική μερίδα οπαδών περιμένουν να δουν την ομάδα να «ρολάρει» για να την ακολουθούν εκτός Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE