Nεκρή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου- Βυθίστηκε στο πένθος

Nεκρή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου- Βυθίστηκε στο πένθος

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την οποία, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει.

Οι στιγμές που βιώνει ο 39χρονος παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς πριν από μερικούς μήνες «έφυγε» ο πατέρας του. «Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει  άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει για τον θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE