Μεθυσμένος επιβάτης αεροπλάνου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και προκάλεσε πανικό

Μεθυσμένος επιβάτης αεροπλάνου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και προκάλεσε πανικό

Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες πτήσης από τη Μόσχα στο Πουκετ της Ταϊλάνδης όταν ένας κύριος που όπως όλα δείχνουν «τα έτσουξε» βάλθηκε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση, όταν ένας επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους με κλωτσιές.

Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στην καμπίνα. Αεροσυνοδοί και επιβάτες αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τον μεθυσμένο άνδρα και όπως μεταδίδει η Daily Star χρειάστηκαν 7 άνθρωποι για να τον συγκρατήσουν.

Πραγματοποιήθηκε μάλιστα και  αναγκαστική προσγείωση π στο Ουζμπεκιστάν, όπου συνελήφθη ο επιβάτης τον οποίο είχαν δέσει προσωρινά με μεμβράνη, παρόμοια με αυτή που δενουν τις βαλίτσες (cling film).

Όπως μεταδίδεται έγιναν άλλες δύο συλλήψεις όταν το αεροσκάφος έφτασε στον τελικό του προορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.