ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο- Μπήκε στο κατάστημα με μαχαίρι και ζήτησε λεφτά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο- Μπήκε στο κατάστημα με μαχαίρι και ζήτησε λεφτά

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα της Κυριακής 20/10, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι πέντε λεπτά νωρίτερα, διαπράχθηκε ληστεία σε αρτοποιείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, άγνωστος άνδρας εισήλθε εντός του υποστατικού, έχοντας καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα της φόρμας που φορούσε και καλυμμένο το κάτω μέρος του προσώπου του με σάλι.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο και υπό την απειλή μαχαιριού, της ζήτησε χρήματα. Ακολούθως, ο ύποπτος έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί εισφορών που υπήρχε στο ταμείο, το οποίο περιείχε 200 ευρώ περίπου και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE