Ψαράς εντόπισε νεκρό άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Ψαράς εντόπισε νεκρό άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα, που αγνοείτο, εντόπισε το Σάββατο 19/10 διερχόμενος ψαράς, στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου, στη Ρόδο. Ο αλιέας ειδοποίησε αμέσως το λιμενικό σώμα, το οποίο έσπευσε στο σημείο και περισυνέλλεξε το άψυχο σώμα.

Έτσι, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το άψυχο σώμα ανήκει σ’ έναν 73χρονο άνδρα, ελληνικής καταγωγής, τον οποίο έψαχναν οι δικοί του άνθρωποι. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου.

Η σορός, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.