ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα για ΝΤΕΡΜΠΙ! Τα πλάνα Τιμούρ και Μπεργκ και τα… ερωτηματικά

Ώρα για ΝΤΕΡΜΠΙ! Τα πλάνα Τιμούρ και Μπεργκ και τα… ερωτηματικά

Ανόρθωση και Ομόνοια ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι του «Παπαδόπουλος» (18:00 – Cablenet Sports 1HD) σε ένα ματς που μαγνητίζει τα βλέμματα μετά από αρκετά χρόνια.

Το καλό ξεκίνημα και των δύο ομάδων, που συγκατοικούν στην κορυφή με 10 βαθμούς (η Ανόρθωση με ματς λιγότερο), η συσπείρωση του κόσμου τους και η μεγάλη προοπτική που φαίνεται να έχουν σε αυτό το στάδιο της σεζόν μας παίρνει σχεδόν μια 20ετία πίσω όταν οι δύο ομάδες κονταροκτυπιούνταν κάθε χρονιά για τον τίτλο.

Το πλάνο του Τιμούρ

Με μοναδικό ερωτηματικό τον Οκριασβίλι προετοιμάζει την ομάδα του ο Τιμούρ Κετσπάγια καθώς ο Γεωργιανός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες όμως δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε κανονικά τον Οκριασβίλι στην ενδεκάδα όμως υπάρχει και το σενάριο να μην ρισκάρει ο Τιμούρ με τον Μανθάτη να παίρνει θέση στο αριστερό φτερό. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται άλλες αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα Ανόρθωσης: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος, Οκριασβίλι(Μανθάτης), Καλτσάς, Σαντίκ

Το πλάνο του Μπεργκ

Μετά το αρχικό σοκ μια ενδομάδα πριν με τους τραυματισμούς Παναγή και Ουζόχο άπαντες στην Ομόνοια γύρισαν σελίδα και με την έλευση Φαμπιάνο καλύφθηκε το κενό που δημιουργήθηκε.

Από εκεί και πέρα η απουσία του Βίτορ Γκόμες, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του και έμεινε εκτός αποστολης, φέρνει τον Κούσουλο ξανά στο κέντρο πλάι στον Γκόμεθ. Υπάρχει και η λύση Κατελάρη για αυτή την θέση όμως θεωρούμε πως προβάδισμα έχει ο Κούσουλος λόγω και αγωνιστικού ρυθμού.

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Μποτεάκ μετά τον τραυματισμό του και βάζει υποψηφιότητα για βασικός στο δεξί φτερό ενώ μια θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Χούμποτσαν όμως οι Λανγκ και Λούφτνερ έχουν προβάδισμα.

Πιθανή ενδεκάδα Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ(Χούμποτσαν), Κούσουλος, Γκόμεθ, Τιάγκο, Εζρά, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top