Σιβιέρο: «Ξέρω πως πρέπει…»

Σιβιέρο: «Ξέρω πως πρέπει…»

Ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γκουστάβο Σιβιέρο, με το πέρας του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα είπε τα εξής στη συνέντευξη τύπου: 

«Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε τουλάχιστον για έναν βαθμό. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και δοκιμάσαμε πράγματα. Ξέρω πως πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είμαι λίγες μέρες εδώ και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και τη θέληση που δείχνουν. Χάσαμε βαθμούς και δεν είναι καλό.. Ευχαριστώ ξανά, θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE