ΟΜΟΡΦΟ σκηνικό με Κετσπάγια-Μπεργκ και το… παρελθόν τους 20 χρόνια πριν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΡΦΟ σκηνικό με Κετσπάγια-Μπεργκ και το… παρελθόν τους 20 χρόνια πριν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση υποδέχτηκε την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Χένινγκ Μπεργκ να βρίσκονται… αντιμέτωποι 20 χρόνια μετά!

Συγκεκριμένα, την περίοδο 1998-99 για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους δύο προπονητές να είναι στις αρχικές ενδεκάδες. Ο Μπεργκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τιμούρ στη Νιούκαστλ.

Μετά, λοιπόν από 20 χρόνια… συναντιόνται ξανά αντίπαλοι προπονητές αυτή τη φορά. σε επίσημο ματς. Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα είχαν ένα θερμό εναγκαλισμό.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.