ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι φταίει και αλλάζει η εικόνα στο γήπεδο κόουτς;

Τι φταίει και αλλάζει η εικόνα στο γήπεδο κόουτς;

Ακόμα μια αγωνιστική, ακόμα μια προβληματική παρουσία από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη φορά οι γαλαζοκίτρινοι τα… χρειάστηκαν για να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Δόξα.

Το καταλαβαίνουν όλοι στο οικοδόμημα της ομάδας, πως αυτές δεν είναι παρουσίες που αντιπροσωπεύουν το ρόστερ. Η ποιότητα και το βάθος είναι μεγάλα, ο ΑΠΟΕΛ έχει «γερά χαρτιά», ωστόσο με τις εμφανίσεις τους, δεν το έδειξαν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόμας Ντολ προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές του, όμως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Επίσης, ένας προπονητής που θέλει να τον σέβονται οι παίκτες τους, αλλά και να τους εμπνέει, πρέπει να παίρνει την ευθύνη, εκτός και αν τον αφήσουν φανερά εκτεθειμένο και όχι να τους «αδειάζει». Δεν γίνεται κάθε φορά να είναι διαφορετική η εικόνα στις προπονήσεις και άλλη στο γήπεδο. Ίσως, σε κάποια φάση χαρακτηριστεί και ως… δικαιολογία. Τι και ποιος φταίει; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχασε από τη Δόξα, ωστόσο η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, είναι μια «ήττα». Γιατί, το μεγάλο στοίχημα του Γερμανού, είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά αυτό το υπερπλήρες ρόστερ. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση ο προπονητής της ομάδας.

Εν κατακλείδι, μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Και οι παίκτες. Δεν «ξεφεύγουν» από αυτές. Το μεγαλύτερο όμως, το έχει ο εκάστοτε προπονητής. Τώρα είναι ο Τόμας Ντολ, ο οποίος, με την εικόνα που βγάζει η ομάδα, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει τον ΑΠΟΕΛ «τρομερό», όπως όλοι πίστευαν στην αρχή της σεζόν. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές που διαθέτει μπορεί και με το παραπάνω να το κάνει. Η ομάδα μένει… ανεξεταστέα.

Η απογοήτευση είναι το κλίμα που επικρατεί στους γαλαζοκίτρινους, και έρχεται μια πολύ σημαντική «μάχη» που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Περιστατικά θερμοπληξίας: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων – Στην εντατική οι δύο

• Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 28χρονο - Πόσα χρόνια θα «χάσει» από τη ζωή του

• Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Εύβοια - Δείτε φωτογραφίες

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ



Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της έλευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή, παρά τον τερματισμό της σύμβασης με τη κινεζική κοινοπραξία και των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επανέλαβε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου, σημειώνοντας ότι σύντομα η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) θα προχωρήσει σε ανοικτή διαδικασία προσφορών για την υλοποίηση του χερσαίου τμήματος και της προβλήτας του τερματικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top