ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Λιώμα η οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε όχημα της Ε.Φ.

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Λιώμα η οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε όχημα της Ε.Φ.

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα της γυναίκας που οδηγούσε το όχημα το οποίο το βράδυ της Κυριακής (20/10) προσέκρουσε στο πίσω μέρος στρατιωτικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξέταση που υποβλήθηκε η οδηγός, διαπιστώθηκε ότι είχε στο αίμα της 148 μγ αλκοόλ αντί 22μγ που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σημειώνεται ότι μετά το τροχαίο, η οδηγός του σαλούν οχήματος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για προληπτικούς κυρίως λόγους, και στην συνέχεια απελύθη.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο σπίτι της και την Δευτέρα (21/10) αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Αυγόρου – Φρέναρος το βράδυ της Κυριακής (20/10) όταν το σαλούν όχημα που οδηγούσε γυναίκα, προσέκρουσε στο πίσω μέρος οχήματος της Εθνικής Φρουράς, με αποτέλεσμα το δεύτερο να ανατραπεί.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE