ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/10) κοντά στην οδό Λήδρας, η οποία είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 προσώπων.

Μεταξύ των τραυματιών και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αφού περιπολούσε στην περιοχή και κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη.

Σημειώνεται ότι το μέλος της Δύναμης, δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Από την συμπλοκή, τραυματίστηκαν και δύο αλλοδαποί, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προσώπων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/10), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE