ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/10) κοντά στην οδό Λήδρας, η οποία είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 προσώπων.

Μεταξύ των τραυματιών και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αφού περιπολούσε στην περιοχή και κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη.

Σημειώνεται ότι το μέλος της Δύναμης, δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Από την συμπλοκή, τραυματίστηκαν και δύο αλλοδαποί, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προσώπων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/10), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.