ΦΩΤΙΑ- ΑΚΟΥΡΣΟΣ: Κατέκαψε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα

ΦΩΤΙΑ- ΑΚΟΥΡΣΟΣ: Κατέκαψε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα

Φωτιά εκδηλώθηκε χθες, 20 Oκτωβρίου 2019 στην περιοχή της Ακουρσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, για την κατάσβεση της έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής, μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Η φωτιά κατέκαψε 6 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται  .

Λίγα λόγια για την Ακουρσό:

Η Ακουρσός είναι κτισμένη σε απόσταση 20 χιλιομέτρων βόρεια της Πάφου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 455 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Στα βόρεια και ανατολικά συνορεύει με τον Κάθηκα, στα νοτιοανατολικά και νότια με την Κοίλη και στα δυτικά με την Πέγεια.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE