LIFESTYLE

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Λούης Πατσαλίδης: Τον καταπίεζαν σε προηγούμενη του συνεργασία

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Λούης Πατσαλίδης: Τον καταπίεζαν σε προηγούμενη του συνεργασία

Καταπιέστηκε στην τελευταία του συνεργασία στο ραδιόφωνο ο Λούης Πατσαλίδης, όπως απεκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, δηλώνοντας ότι του έβαζαν περιορισμούς στο χρόνο που μιλούσε.

«Δεν μπορώ να μου πεις 'ξέρεις πρέπει μέσα στην ώρα, να βάζεις έξι τραγούδια και να μιλήσεις είκοσι δευτερόλεπτα'. Αυτό το πράγμα μπορεί να με σκοτώσει, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα την αλλαγή στο ραδιόφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτος από το ραδιόφωνο ο Λούης μίλησε και για την τηλεοπτική του συνεργασία αναφέροντας ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Alpha Κύπρου. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πριν τον Alpha είχε πρόταση από άλλο κανάλι με περισσότερα λεφτά, αλλά τελικά επέλεξε τον Αlpha Κύπρου.

«Δεν πήγα στον Alpha για τα λεφτά καθώς είχα δυο προτάσεις από άλλα κανάλια με περισσότερα χρήματα, αλλά επέλεξα τον Alpha γιατί ένιωσα ότι μπορούν να με βελτιώσουν και να με πάνε ένα βήμα πιο πάνω και δεν έκανα λάθος. Ο μόνος λόγος να φύγω από τον Alpha είναι να κλείσει το κανάλι» ανέφερε.

Μέσα σε όλα αυτά αναφέρθηκε και στην δυσαρέσκεια που είχε με την προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη, το Sigma: «Αν ήμουν ευχαριστημένος με το Sigma σίγουρα δεν θα έφευγα»

Τέλος, στο πλαίσιο της  σάτιρας και του καυστικού του χιούμορ ο Λούης είπε ότι η κηδεία του θα ήθελε να είναι fun και διασκεδαστική: «Αντί για γαρύφαλλα, θα ήθελα να μου ρίχνουν donuts ή να χτυπούν του σκάμνους σε ρυθμό ζεμπέκικο και να τους χορογραφήσει η φίλη μου Αντιγόνη Τασουρή»

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top