Στις φλόγες το ιστορικό κτηριακό συγκρότημα Καβαλερίτσα Ρεάλε στο Τορίνο

Στις φλόγες το ιστορικό κτηριακό συγκρότημα Καβαλερίτσα Ρεάλε στο Τορίνο

Στις φλόγες τυλίχθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί (21 Oκτωβρίου 2019) το ιστορικό κτηριακό συγκρότημα της Καβαλερίτσα Ρεάλε, στο κέντρο του Τορίνου, το οποίο αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά και να αποφευχθεί επέκτασή της στις παρακείμενες εγκαταστάσεις της κρατικής ραδιοτηλεόρασης RAI.

Σημειώνεται πριν από λίγα χρόνια το ιστορικό κτίριο είχε ξανατυλιχθεί στις φλόγες.

Η κυκλοφορία στο κέντρο του Τορίνου έχει απαγορευθεί για να διευκολυνθεί το έργο της κατάσβεσης. Μέχρις στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες και δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο κτίριο, στο οποίο στεγάζονται -ως επί το πλείστον- συλλογικότητες του Τορίνου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν από τους πυκνούς καπνούς και τις φλόγες και στο διαδίκτυο, ήδη, κυκλοφορεί πλήθος εικόνων από την πυρκαγιά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE