Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου και η Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Καθηγήτρια Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου. Θα ακολουθήσει εκφώνηση επαίνου του τιμώμενου από τον Καθηγητή Διπλωματικής Ιστορίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννη Στεφανίδη και τον Καθηγητή του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Πέτρο Στάγκο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πρόγραμμα από την χορωδία “Γιάννης Μάντακας” του ΑΠΘ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect