Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου και η Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Καθηγήτρια Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου. Θα ακολουθήσει εκφώνηση επαίνου του τιμώμενου από τον Καθηγητή Διπλωματικής Ιστορίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννη Στεφανίδη και τον Καθηγητή του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Πέτρο Στάγκο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πρόγραμμα από την χορωδία “Γιάννης Μάντακας” του ΑΠΘ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE