Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου και η Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Καθηγήτρια Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου. Θα ακολουθήσει εκφώνηση επαίνου του τιμώμενου από τον Καθηγητή Διπλωματικής Ιστορίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννη Στεφανίδη και τον Καθηγητή του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Πέτρο Στάγκο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πρόγραμμα από την χορωδία “Γιάννης Μάντακας” του ΑΠΘ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE