Στη Λεμεσό για την… ΑΠΟΛΑΥΣΗ κορυφής – Τι ετοιμάζει για αρχικό σχήμα

Στη Λεμεσό για την… ΑΠΟΛΑΥΣΗ κορυφής – Τι ετοιμάζει για αρχικό σχήμα

Με προβλήματα ταξιδεύει στη Λεμεσό η ΑΕΚ για ν΄αντιμετωπίσει η ώρα 19:00 την ΑΕΛ στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Εντούτοις, όπως και να έχει το σκηνικό της αποστολής, ο στόχος για την ΑΕΚ δεν είναι άλλος από το διπλό, όπου μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκυρίακου, εάν η ομάδα κερδίσει μέσα στο Τσίρειο Στάδιο, τότε θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ για ν’ αποφασίσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην τελική αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι, πιθανολογείται ότι ο Ισπανός τεχνικός θα επιλέξει ένα σχήμα με παράταξη συστήματος 3-4-3.  Ο Τόνιο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με αμυντική τριάδα τους Πλάνας, Γκονζάλεθ και Γκαρσία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι πιθανό να στηριχθεί στο σχηματισμό 3-4-3, με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στα στόπερ να αποτελούν οι Πλάνας, Γκονθάλεθ και Γκαρσία. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Σάστρε και Κάσες, με Ρουίθ δεξιά και Τέτε αριστερά.  Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάννου έχοντας πιο πίσω του τους Σπόλιαριτς και Φιόλιτς.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι Χέφελ, Τάντι, Μοϊσόφ και Κίβενι θα είναι στην αποστολή. Για Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς… παίζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός αποστολής θα είναι οι Ακοράν και Τολεμές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE