H «AΒΛΕΨΙΑ» του Νεοκλέους και το VAR…

H «AΒΛΕΨΙΑ» του Νεοκλέους και το VAR…

«Σκασμένοι» είναι στον Ολυμπιακό, επειδή έχασαν το τρίποντο στο… «ενενήντα φεύγα» στη χθεσινή αναμέτρηση με την Πάφο. 

Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε, ότι ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους, θα μπορούσε να μην μετρήσει το γκολ των φιλοξενούμενων.

Πριν πάει η μπάλα στον Λουλίνια, μια επαναληπτική προβολή από τη Cytavision, έδειξε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ράζιτς.

Είναι απογοητευμένοι κι εκνευρισμένοι, αυτοί που διαχειρίζονται τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αφού όπως υποστηρίζουν αν λειτουργούσε το VAR στο δικό μας πρωτάθλημα, σήμερα ίσως να βρισκόντουσαν ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πραγματικότητα είναι πως στα πλείστα από τα παιχνίδια τους, η διαιτησία δεν τους έπαιξε 50-50.

Αν όχι στην κορυφή, σίγουρα δεν θα ήταν μια από τις δυο ομάδες (μαζί με τη Δόξα) που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE