ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Oι κύριες δραστηριότητες και δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά, οι προσπάθειες που καταβάλλονται για διατήρηση της μνήμης και της συνοχής των δημοτών, καθώς και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος,  συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 21/10 αντιπροσωπεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ υπό τον Πρόεδρό Μαρίνο Σιζόπουλο στα προσωρινά γραφεία του Δήμου Κυθρέας στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, Πέτρος Καρεκλάς, και ο Αντιδήμαρχος, Μάριος Ζαμπακίδης.

Από μέρους της ΕΔΕΚ εκφράστηκε η ετοιμότητα για ουσιαστική στήριξη του έργου των κατεχόμενων Δήμων για εκτέλεση του έργου τους, τόσο σε μεμονωμένο όσο και σε συλλογικό επίπεδο με κοινές δράσεις, ιδιαίτερα μάλιστα όσον αφορά τον καίριο τομέα της διαφώτισης με τη διάθεση έγκαιρα κάθε χρόνο των αναγκαίων κονδυλίων για το σκοπό αυτό.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top