Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Oι κύριες δραστηριότητες και δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά, οι προσπάθειες που καταβάλλονται για διατήρηση της μνήμης και της συνοχής των δημοτών, καθώς και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος,  συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 21/10 αντιπροσωπεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ υπό τον Πρόεδρό Μαρίνο Σιζόπουλο στα προσωρινά γραφεία του Δήμου Κυθρέας στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, Πέτρος Καρεκλάς, και ο Αντιδήμαρχος, Μάριος Ζαμπακίδης.

Από μέρους της ΕΔΕΚ εκφράστηκε η ετοιμότητα για ουσιαστική στήριξη του έργου των κατεχόμενων Δήμων για εκτέλεση του έργου τους, τόσο σε μεμονωμένο όσο και σε συλλογικό επίπεδο με κοινές δράσεις, ιδιαίτερα μάλιστα όσον αφορά τον καίριο τομέα της διαφώτισης με τη διάθεση έγκαιρα κάθε χρόνο των αναγκαίων κονδυλίων για το σκοπό αυτό.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE