Δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά (Ανόρθωση-Ομόνοια)

Δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά (Ανόρθωση-Ομόνοια)

Πέραν των διοικήσεων Ανόρθωσης και Ομόνοιας που έδειξαν… επίπεδο με τις κινήσεις τους το ίδιο έκαναν και οι παίκτες των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Ένα ντέρμπι το οποίο είχε μεν πάθος, ένταση και δύναμη όμως σε κανένα σημείο δεν ξέφυγε η κατάσταση.

Με τον τρόπο τους οι παίκτες των δύο ομάδων βοήθησαν και τον ρεφ Λούκα Σωτηρίου να κρατήσει την ηρεμία μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος του αγώνα έφυγαν μέσα σε καλό κλίμα και αγκαλιές από τον αγωνιστικό χώρο του «Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά τις διοικήσεις, από την μια η Ανόρθωση έδωσε 140 εισιτήρια περισσότερα στην Ομόνοια ενώ η διοίκηση των πρασίνων ευχαρίστησε την Κυρία για την φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE