Η κίνηση «Τίγρη» λίγο πριν βγουν για ζέσταμα οι ομάδες στο ντέρμπι του Τσιρείου

Η κίνηση «Τίγρη» λίγο πριν βγουν για ζέσταμα οι ομάδες στο ντέρμπι του Τσιρείου

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άνδρος Καραπατάκης, πριν βγουν οι ομάδες για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του, έτσι ώστε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λάρνακας, ξέρει πόσο πολύ σημαντική… τόνωση θα είναι μια νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, σε ένα ντέρμπι και γθα αυτό κινήθηκε προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.