Κόντρα στο… ρεύμα με «Πούρσα»

Κόντρα στο… ρεύμα με «Πούρσα»

Ήταν 18 Οκτωβρίου 2017 όταν η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωνε την συμφωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό, Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Έκτοτε πέρασαν δύο χρόνια με τον «Πούρσα» αρχικά να σώζει την χρονιά για την ομάδα της Αμμοχώστου και στη συνέχεια να την απογειώνει στην περσινή σεζόν.

Η φετινή χρονιά άρχισε κάπως… παράξενα και σίγουρα όχι όπως θα ήθελαν στη Νέα Σαλαμίνα όμως η διοίκηση της ομάδας στήριξε τον Ελλαδίτη τεχνικό κόντρα στο… ρεύμα που επικρατεί στην Κύπρο με τους προπονητές.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι προπονητές είναι αυτοί που την πληρώνουν όμως η περίπτωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στη Νέα Σαλαμίνα δείχνει να είναι διαφορετική.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων δεν σταμάτησε να στηρίζει το πλάνο του Ελλαδίτη κόουτς παρά το κακό ξεκίνημα με τις 3 ήττες στα πρώτα 4 ματς και πλέον μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με ΑΕΛ και ΕΝΠ οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE