ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Πήγαιναν στο όχημα που έκρυψαν - Συνέδεσαν την δράση τους με καταγγελία που έγινε αργότερα

Ποσό πέραν των 1,350 ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία βρέθηκαν στην κατοχή δύο ατόμων στην Πάφο.

Τα δύο άτομα, ένας άνδρας 27 ετών και μια γυναίκα 31 ετών εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/10) γύρω στις 22:40 όταν προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα κάτω από δέντρα.

Σε έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου ένα κατσαβίδι και ένα ναύλον γάντι και στη κατοχή της 31χρονης χρηματικό ποσό πέρα των 1.350 ευρώ, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Και οι δύο τέθηκαν υπό κράτηση.

Γύρω στα μεσάνυχτα έγινε στο μεταξύ καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας, σε κοντινή απόσταση όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα με το όχημά τους.

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας , κλάπηκαν από αυτήν 30 ευρώ σε κέρματα, ένα δαχτυλίδι με πέτρα, ένα μικρό ασημένιο κουτί, πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν και άλλα τεκμήρια ανάμεσα στα οποία δύο ναύλον γάντια τα οποία παραλήφθηκαν εξετάσεις .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE