ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες μοτοσικλέτα - Κακόβουλη ενέργεια 'βλέπουν' οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες μοτοσικλέτα - Κακόβουλη ενέργεια 'βλέπουν' οι Αρχές

Οι Αρχές στην Λεμεσό, διερευνούν υπόθεση εμπρησμού μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 23.26 της Δευτέρας (21/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στη Γερμασόγεια.

Από την πυρκαγιά η μοτοσυκλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής με 1 πυροσβεστικό όχημα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.10.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE