Ομόνοια: «26 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο»

Ομόνοια: «26 χρόνια χωρίς τον Ηλία Πούλλο»

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Ηλία Πούλλου καθώς σήμερα, 22 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 26 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά:

«Συμπληρώθηκαν σήμερα 26 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου, μιας από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Συλλόγου μας. Στις 22 Οκτωβρίου 1993 έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ επέστρεψε στο σπίτι του από το Οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Ηλίας Πούλλος αν και έφυγε νέος, σε ηλικία 48 ετών, πρόλαβε και άφησε πίσω του ανεκτίμητο έργο. Κατείχε από το 1990 μέχρι την ημέρα του θανάτου του το πόστο του αντιπροέδρου του Σωματείου και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικό της προπονητικό κέντρο. Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη δημιουργία ένας σύγχρονου αθλητικού κέντρου και με τη δράση του συνέβαλε στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα το 1988-89. Αυτός ήταν και ο λόγος που το αθλητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε το όνομά του, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1945. Το 1968 περάτωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο “Πατρίς Λουμούμπα” της Μόσχας, παίρνοντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και το 1974 εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν ένας ικανότατος και χαρισματικός παράγοντας, ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην οικογένεια της ομάδας μας, αλλά ευρύτερα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE