Ήταν… ΑΛΛΟΥ ο Τιμόθεος

Ήταν… ΑΛΛΟΥ ο Τιμόθεος

Καθόλου καλά δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του ο Τιμόθεος Χριστοφή, στην ψεσινή αναμέτρηση του Τσιρείου. 

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, λες και βρισκόταν κάπου αλλού κι όχι στο Στάδιο της Λεμεσού.

Δίστασε να δώσει το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, απ’ ότι καταλάβαμε, ο βοηθός διαιτητή του… ψιθύρισε στο αυτί (μέσω της ενδοεπικονωνίας), ότι υπήρξε αντικανονική κίνηση του Μιγκέλ Γκονζάλες, πάνω στον Μαέ.

Κακώς δεν έδωσε άλλο ένα πέναλτι στους γηπεδούχους, μερικά λεπτά αργότερα για σπρώξιμο του Σάστρε πάνω στον Γουίλερ. Σε εκείνη τη φάση προφανώς, δεν του είπε κάτι ο βοηθός.

Επίσης ο Τιμόθεος, αν εξαντλούσε την αυστηρότητα του, θα μπορούσε να βγάλει κόκκινη στον Φιόλιτς για δυνατό χτύπημα στον Νταβόρ στα μέσα του ημιχρόνου.

Αν τον έστελνε στα αποδυτήρια, θα τον κάλυπτε ο κανονισμός.

Αυτά ήταν τα σημαντικότερα λάθη του διαιτητή, ενώ κι οι δυο βοηθοί «έχασαν» φάσεις που ήταν ή δεν ήταν οφφ-σαιτ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: