Τους τσάκωσαν την ώρα που έπαιζαν ποκεριζέ – Επτά άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Τους τσάκωσαν την ώρα που έπαιζαν ποκεριζέ – Επτά άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας πραγματοποίησαν χθες βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, σε υποστατικό.

Κατά την επιχείρηση στο εν λόγω υποστατικό εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ), ενώ παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 112 τραπουλόχαρτα, 41 φίσιες και διάφορες σημειώσεις.

Τόσο τα επτά πρόσωπα όσο και η ιδιοκτήτρια του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE