ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας

Εργασίες τηλεπικοινωνιών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Πεντάσχοινου θα εκτελούνται την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE