Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη πίστα της Μαλαισιάς, ο Νίκο Ρόσμπεργκ άφησε πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο τελευταίος γύρος των ελεύθερων δοκιμών ήταν υπόθεση Mercedes. Ο Ρόσμπεργκ άφησε ελάχιστα πίσω του (-0.184) τον Λιούις Χάμιλτον και οι δύο τους δείχνουν πως θα κάνουν μεγάλη μάγη, πρώτα στις κατατακτήριες και μετά στον αυριανό αγώνα (09:00).

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο πιλότοι της Ferrari. Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν στην τρίτη θέση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ τέταρτο. Ακολούθησαν οι Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μποτίας.

Για την Red Bull, ο Ρικιάρντο ήταν έβδομοςκαι ο Κβιάτ 13ος.

Άσχημο αποτέλεσμα για την ΜcLaren Honda, με τον Αλόνσο να είναι στην 15η θέση και τον Μπάτον στην 18η.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE