ΛΑΡΝΑΚΑ: Εισήγηση για ποινική δίωξη των Ελληνοκυπρίων που επιτέθηκαν στη Ζαΐτσεβα – Στο Αρχηγείο ο φάκελος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εισήγηση για ποινική δίωξη των Ελληνοκυπρίων που επιτέθηκαν στη Ζαΐτσεβα – Στο Αρχηγείο ο φάκελος

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας βρίσκεται για την ώρα ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά το επεισόδιο σε χώρο στάθμευσης της Λάρνακας.

Ο φάκελος επρόκειτο να διαβιβαστεί εντός της ημέρας (22/10) στη Νομική Υπηρεσία, ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Οι εξεταστές της υπόθεσης σύμφωνα με πληροφορίες που ήδη δημοσιοποιήθηκαν έχουν ολοκληρώσει το ανακριτικό έργο και έχουν εισηγηθεί την ποινική δίωξη των δυο Ελληνοκυπρίων γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, η εισήγηση είναι να κατηγορηθούν οι δυο αδερφές για επίθεση και ρατσιστική ρητορική, καθώς και για αδικήματα που σχετίζονται με εγκατάλειψη σκηνής ατυχήματος.

Εδώ να σημειωθεί πως η Ζαΐτσεβα δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με κάποια κατηγορία για το γεγονός ότι οπτικογράφησε την λεκτική επίθεση την οποία δέχθηκε, καθώς η ενέργειά της έχει να κάνει με αποκάλυψη ποινικού αδικήματος.

Επιπλέον, υπάρχει VIDEO από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στον χώρο στάθμευσης όπου σημειώθηκε το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE