Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας στηρίζει τη διαμαρτυρία για το ΑΞΙΚ

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας στηρίζει τη διαμαρτυρία για το ΑΞΙΚ

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας εκφράζει την στήριξή του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η Φ.ΕΝ.ΑΞΙΚ έξω από το «Φιλοξένια».

 
«Η παρατεταμένη σιωπή των αρμοδίων αρχών σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες αναφορικά με την μετατροπή του «Φιλοξένια» σε δικαστήρια, αντί για αξιοποίηση του από το ΑΞΙΚ, προκαλεί αγανάκτηση», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Είναι ξεκάθαρο, προστίθεται, ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες του ΑΞΙΚ και των σπουδαστών του.
 
Αναφορά γίνεται στον κομβικό ρόλο του ΑΞΙΚ τόσο προς τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και προς τον τουρισμό γενικότερα ο οποίος είναι κεντρικός πυλώνας της οικονομίας.  Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας, αναφέρεται, «έχει ξεκινήσει την δική προσπάθεια για ανατροπή των τετελεσμένων που φέρνει η κυβέρνηση. Αυτό που επιδιώκουμε είναι ξεκάθαρο. Η διαδικασία προσφορών πρέπει να σταματήσει και το «Φιλοξένια» θα πρέπει να επιστραφεί στο ΑΞΙΚ».
 
Καλείται η Κυβέρνηση «να αλλάξει στάση και να ξαναμελετήσει το θέμα του «Φιλοξένια»».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE