ΠΑΦΟΣ: Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του 38χρονου συγκλονίζουν- Έμειναν ορφανά δύο παιδιά

ΠΑΦΟΣ: Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του 38χρονου συγκλονίζουν-  Έμειναν ορφανά δύο παιδιά

Από πλήρη διατομή θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυελού, κακώσεις κεφαλής σώματος και ζωτικών οργάνων, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος οφείλεται ο θάνατος του  38χρονου από τη Βουλγαρία,  Kiril Kirov, σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, το πρωί της Τρίτης 22/10.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε χτες το πρωί στον κύριο δρόμο Αρχιμανδρίτας – Κουκλιών, με κατεύθυνση τα Κούκλια.

Κατά τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.55 το πρωί της Δευτέρας 21/10 αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 38χρονου, ενώ ο 42χρονος υπέστη τραύματα στα πλευρά και στο αριστερό χέρι.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE