Προσεκτικός για Σωφρόνη ο Τιμούρ

Προσεκτικός για Σωφρόνη ο Τιμούρ

Κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα ο Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή της Cytavision που ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (21/10), ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην τοποθέτηση του για το τι θα έπραττε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του Κύπριου τεχνικού.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έγιναν περίεργα πράγματα στον Απόλλωνα. Έφυγε-ήρθε ο Σωφρόνης. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα αν ήμουν στη θέση του Σωφρόνη. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο».

Προτίμησε ουσιαστικά να αποφύγει με έξυπνη… «ντρίπλα» την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, σεβόμενος το συνάδελφο του, αφού όποια κι αν ήταν η απάντηση του, δεν θα περνούσε στο… ντούκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE