Προσεκτικός για Σωφρόνη ο Τιμούρ

Προσεκτικός για Σωφρόνη ο Τιμούρ

Κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα ο Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή της Cytavision που ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (21/10), ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην τοποθέτηση του για το τι θα έπραττε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του Κύπριου τεχνικού.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έγιναν περίεργα πράγματα στον Απόλλωνα. Έφυγε-ήρθε ο Σωφρόνης. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα αν ήμουν στη θέση του Σωφρόνη. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο».

Προτίμησε ουσιαστικά να αποφύγει με έξυπνη… «ντρίπλα» την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, σεβόμενος το συνάδελφο του, αφού όποια κι αν ήταν η απάντηση του, δεν θα περνούσε στο… ντούκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.

BEST OF TOTHEMAONLINE