Το ΄πε (στο ‘TS’) κι έγινε για τον άσο του ΑΠΟΕΛ ο γιατρός!

Το ΄πε (στο ‘TS’) κι έγινε για τον άσο του ΑΠΟΕΛ ο γιατρός!

Ο Σάββας Γκέντσογλου είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Δόξα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του και ανησυχία για το αν θα προλάβει το κρίσιμο ματς με την Καραμπάχ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο γιατρός των «γαλαζοκιτρίνων», Δημήτρης Τσούκκας, ρωτήθηκε από το Themasports.com για το αν προλαβαίνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης στο Μπακού με την Καραμπάχ και μας είπε ότι ο Ελλαδίτης άσος θα είναι εντάξει και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Και δικαιώθηκε, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τόμας Ντολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπε ο γιατρός του ΑΠΟΕΛ στο {TS} για το πρόβλημα Γκέντσογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ – Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντολ για Αζερμπαϊτζάν

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE