Ερντογάν: Δεν εφαρμόστηκαν οι υποσχέσεις για αποχώρηση των Κούρδων μετά τη λήξη των 120 ωρών

Ερντογάν: Δεν εφαρμόστηκαν οι υποσχέσεις για αποχώρηση των Κούρδων μετά τη λήξη των 120 ωρών

Οι υποσχέσεις για αποχώρηση των Κούρδων μαχητών από τη βόρειο Συρία δεν εφαρμόστηκαν εντός της διορίας των 120 ωρών, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι θα κάνουν τα απαραίτητα βήματα.


Κατά την επιστροφή του από το Σότσι της Ρωσίας, ο Τούρκος Πρόεδρος ρωτήθηκε για την λήξη της διορίας των 120 ωρών για αποχώρηση των Κούρδων μαχητών (YPG) από τη βόρειο Συρία και είπε ότι «θα κάνουμε τα βήματα που πρέπει. Αν υποχωρήσουμε θα ανοίξουμε τον δρόμο του YPG. Οι υποσχέσεις δεν εφαρμόστηκαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE