Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Στην κωδικοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και των αιτημάτων για αντιπλημμυρικά έργα θα προχωρήσουν κλιμάκια των Δήμων Μείζονος Λευκωσίας, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρία κλιμακίων των Δημάρχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κλιμάκιο αποφάσισε όπως κάθε Δήμος προχωρήσει στην κωδικοποίηση των σχετικών προβλημάτων και αιτημάτων του για αντιπλημμυρικά έργα και υποβάλει στο κλιμάκιο τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην περιφέρειά του, σε σχέση με την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών του, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν σε επίπεδα του 1960 και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές αυξανόμενες ανάγκες των πόλεων.

Προστίθεται ότι αφού καταγραφούν όλες οι ανάγκες, θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη εντός των επόμενων ημερών και θα υποβληθούν εκ νέου αρμοδίως στην Κυβέρνηση, με δεδομένο ότι το κράτος θα πρέπει να συμμετάσχει και συνεισφέρει στις δαπάνες για την αντιμετώπιση και επίλυση των εν λόγω προβλημάτων.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE