Τα εισιτήρια με ΕΝΠ

Τα εισιτήρια με ΕΝΠ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης για τον αγώνα με την ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/10) στις 17:00.

Η προπώληση ξεκίνησε από την Μπουτίκ του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις κερκίδες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) η τιμή του κανονικού και του μαθητικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου.

Οι είσοδοι, τα ταμεία και το Συνεργείο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου θα ανοίξουν στις 15:30.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπουτίκ:

Τετάρτη: 15:00-18:00
Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.