ΚΥΠΡΟΣ: Καταιγίδα ανάγκασε αεροσκάφος να προσγειωθεί στην Πάφο - Μεταφέρει 217 επιβάτες

ΚΥΠΡΟΣ: Καταιγίδα ανάγκασε αεροσκάφος να προσγειωθεί στην Πάφο - Μεταφέρει 217 επιβάτες

Καταιγίδα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ανάγκασε αεροσκάφος να προχωρήσει σε εκτροπή και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Πάφου.

 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Hermes Airports αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, με 217 επιβάτες προερχόμενο από τα Σκόπια,  αναγκάστηκε να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο της Πάφου.
 
Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί γύρω στις πέντε το απόγευμα, ωστόσο λόγω καταιγίδας που επικρατούσε εκείνη την ώρα στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ο πιλότος ζήτησε και έκανε εκτροπή και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Πάφου.
 
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, ωστόσο οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν αποβιβάστηκαν, αναμένοντας βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη περιοχή της Λάρνακας, για να επιστρέψουν.
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Hermes Airports το αεροσκάφος ανεφοδιάστηκε με καύσιμα, αναμένεται να απογειωθεί εντός ολίγου από το αεροδρόμιο Πάφου και να προσγειωθεί στη Λάρνακα γύρω στις επτά απόψε.

 

 

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE