Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Την ήττα με 93-74 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στο Κόσοβο, από την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, Sigal Prishtina. Η κυπριακή ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της στο παρκέ, ωστόσο δεν μπόρεσε να έχει κέρδος από τον αγώνα. Πρώτοι σκόρερ για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν ο Τζάρβις Γκάρεντ με 15 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασσίστ) και ο Μίκαελ Κουφί με 15 πόντους (3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα στάδια του. Στο 6:30 το σκορ ήταν στο 21-18 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν βελτιωμένοι στην πορεία και μέχρι την λήξη της περιόδου προηγούνταν με 33-23. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην β’ περίοδο. Στο 15’ το σκορ ήταν στο 47-35 για τους γηπεδούχους, ενώ με το φινάλε του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω στο σκορ με 60-45.

Έως τα μισά της τρίτης περιόδου το σκορ πήγε στο 67-51 για τους γηπεδούχους, με τον ΑΠΟΕΛ στην συνέχεια να είναι βελτιωμένος και να μειώνει την διαφορά στους δέκα (71-61). Ισορροπημένα ξεκίνησε και το δ’ δεκάλεπτο. Στο 36’ το σκορ ήταν στο 79-68, ενώ δυόμιση λεπτά αργότερα η Sigal έφερε την διαφορά στους δεκαπέντε (87-72). Με την λήξη του αγώνα η κυπριακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 93-74.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-23, 60-45, 71-61, 93-74

Sigal Prishtina (Andin Rashica)

Alihodzic 17, Ismaili, Myles 22 (2), Rugova 1, Tmusic 11 (3), Azemi 10 (2), Berisha 32 (6), Wade.

ΑΠΟΕΛ (Κρις Χουγκάζ)

Κωνσταντίνου 2, Ντέντι 13, Γιανναράς 3 (1), Κούνας 12 (2), Παναγιώτου, Κουφί 15 (3), Γκάρετ 15 (3), Κοιλαράς, Μπούγιο 6, Πυρίλλης 2, Τόμπσον 6 (1).

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.