Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών

Θεωρείται τόσο βέβαιο που πολλοί βάζουν και στοίχημα…

Ο λόγος για τον μίνι ανασχηματισμό που αναμένεται να δούμε στην κυβέρνηση.

Οι «διαβασμένοι», λοιπόν, λένε ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, είναι ο επόμενος υπουργός Εσωτερικών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ασφαλώς, δεν χάνει θέση από το υπουργικό συμβούλιο, καθώς από το Εσωτερικών θα μετακινηθεί στο Οικονομικών.

Όσο για τον Χάρη Γεωργιάδη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία αποχώρησής του από το ΥΠΟΙΚ θα υλοποιηθεί με μεγάλη καθυστέρηση και αφού πρώτα χρειάστηκε να διαχειριστεί (επικοινωνιακά) το «λουκέτο» στον Συνεργατισμό.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE